top of page

Vi bor på Kotsøy i Midtre Gauldal kommune.  Jeg kommer opprinnelig fra Lierne og min samboer fra Vevelstad.  Det er kun yngste sønn, Jan Kåre, som bor hjemme nå.  Therese bor og jobber i Trondheim sammen med sin familie.   Ove har også bosatt seg i Trondheim hvor han jobber med musikk. Besøk gjerne hans hjemmeside : oveengen.com.

Jeg fikk min første egne hund da jeg var 12 år, en pekingneser.  Siden ble det en Collie på meg.

Jeg oppdaget Flat Coated retrieveren da jg var 17 - 18 år og bestemte meg for at jeg skulle ha en Flat 

Jeg kjøpte min første Flat i 1981, jeg hadde et lite oppdrett med Flat på  80 tallet.  Jeg hadde flere Flat coated frem til 2005.

Først på 2000 tallet begynte jeg å se meg om etter en litt minde rase enn Flat'n. Litt tilfeldig kom jeg over Kooikeren. Jeg falt for denne rasen og leste det jeg kunne komme over om den. Etterhvert dro jeg  på besøk til Freetains for å hilse på Kooikeren  Etter det var det bare å vente på valp. Keila kom til oss i 2004.

Jeg trener mest agility med mine hunder, men også noe lydighet, spor og triks.

Vi har ikke noe stort oppdrett. Hos oss vokser valpene opp inne på stua. De er med på bilturer og skogsturer

Vi har også noe alene tid med hver valp.  Vi går litt i bånd med hver enkelt, trener på innkalling. Vi møte også små barn med valpene.  De blir vant til andre hunder og katt.  Når de reiser får de med seg teppe, haslbånd og leiebånd, teppe og mat. De får også med seg et valpekompendium med diverese tips til trening og om det å ha hund. De er helsesjekket vaksinert og chipmerket samt reg. i NKK

bottom of page